Kerst op de zaak!

Kerst op de zaak!

In de hectiek van het vinden van de juiste cadeaus en een passende outfit is er altijd iemand die het nog moeilijker heeft met Kerst: degene die verantwoordelijk is voor de jaarlijkse kerstborrel. Om van een kerstborrel geen uit de hand gelopen vrijmibo met glühwein te maken waarbij iedereen net iets chiquer gekleed is, is het geen schande om wat hulp in te schakelen bij de organisatie. Integendeel! Geef je medewerkers en collega's een cadeautje met een écht gezellige en goed verzorgde avond. We geven je alvast wat tips en hopelijk inspiratie!

Bij het organiseren van de kerstborrel komt meer kijken dan het ophangen van wat lampjes en het inpakken van kartonnen dozen ter decoratie. Pak de kerstsfeer echt vast met bijpassende catering.

Ga je lekker informeel voor een poffertjeskraam in winterse sferen, of toch liever een chique kerstdiner? Laat collega’s meedenken over wat er op het menu moet staan. Grote groep? Gezellig! Heb je ook al eens aan foodtrucks gedacht? Zo kan iedereen nemen wat hij wil, en creeer je meteen een bijzondere sfeer. Of ga je terug naar een klassieke Kerst, met een lange, gedekte tafel en traditionele gerechten? Verras je collega’s en pak het dit jaar een keertje helemaal anders aan! Zo wordt de kerstborrel een kerstcadeautje op zich.

Glühwein en bijzondere rode wijnen passen als geen ander bij de sfeer van Kerst. We adviseren je graag wat je in winterse sferen het best kunt serveren. Heb je ook wel eens aan kerstcocktails gedacht? Natuurlijk mag champagne ook niet ontbreken!

KerstbijTweetal

Een kerstborrel goed aanpakken?

We denken graag mee over de mogelijkheden voor elke locatie.
Niet alleen wat betreft de catering, maar ook voor de aankleding hebben wij wat kerstelfjes die paraat staan. Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact op!

New call-to-action

Recente blogs

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Tweetal belevingscatering

Tweetal belevingscatering
Contact
088 – TWEETAL   (088-8933825)
welkom@tweetal.nl

Volg ons op
Facebook
Youtube
Linkedin
Instagram