Samenwerking Tweetal Belevingscatering en Alfa-college | Leren in de praktijk bij Topsportzorgcentrum

Samenwerking Tweetal Belevingscatering en Alfa-college | Leren in de praktijk bij Topsportzorgcentrum

De samenwerking met Alfa-college is officieel! Het contract is ondertekend door Jeroen van der Ster, regiodirecteur Alfa-college en Eric Minkhorst, namens Tweetal Belevingscatering. Beide partijen zijn de samenwerking aangegaan om elkaar te versterken. Tweetal participeert in het onderwijs om studenten te ondersteunen in het vinden van de aansluiting bij de arbeidsmarkt. 

Leren in de praktijk bij Topsportzorgcentrum

Mbo-studenten van de opleiding Medewerker facilitaire dienstverlening Alfa-college in Groningen worden in de praktijk opgeleid bij Topsportzorgcentrum, de plek waar restaurant 2 Corpus gevestigd is. Tweetal verzorgt de exploitatie van deze bijzondere locatie. Tweetal begeleidt de studenten op de werkvloer waar zij praktijkervaring opdoen. 

Ontdek je passie

De studenten draaien in verschillende disciplines mee zodat zij zelf kunnen ontdekken waar hun passie ligt, zoals schoonmaak, logistiek, receptie en bediening. Met deze leerplek doen zij praktijkervaring op. Het doel? Een goede aansluiting vinden op de arbeidsmarkt en doorstroom genereren van vakbekwame medewerkers. 

 Presteren op topniveau


Topsportzorgcentrum is er voor FC Groningen en haar partners, waaronder Inter-Psy en VNO-NCW. Een unieke combinatie van topsport, topzorg en kennisontwikkeling. Een plek waar presteren op topniveau dagelijkse kost is. Topsportzorgcentrum is een gebouw van ruim 5.000 m2, verdeeld over vier verdiepingen, met een aangrenzende topsporthal/trainingscentrum. Hiervan zijn de begane grond en eerste etage bestemd voor het zgn. Performance Center in combinatie met horecavoorzieningen (café-restaurant 2 Corpus met vergader- en presentatiemogelijkheden), de tweede etage voor zorgfaciliteiten en op de derde etage vestigt VNO-NCW zich.

Recente blogs

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Tweetal belevingscatering

Tweetal belevingscatering
Contact
088 – TWEETAL   (088-8933825)
welkom@tweetal.nl

Volg ons op
Facebook
Youtube
Linkedin
Instagram